Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 10349
Kategorie: Cukroví

Ingredience

140 g Cukr krupice
1 ks Cukr vanilka
110 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Solamyl
8 ks Vaječný bílek slepičí
8 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

108% Kalorie 2,125 kcal
Kilojoule 8 893kJ
83% Sacharidy 299 g
88% Tuky 66 g
32% Sodík 648 mg
153% Bílkoviny 86 g

Těsto na "Indiánky" postup přípravy receptu:

1

Žloutky třeme s 30g mouky a vanilkovým cukrem. Přidáme sníh ušlehaný z bílků, cukru a mouky se Solamylem.

2

Cukrářský sáček naplníme těstem a na plech vyložený pečícím papírem nastříkáme polokoule o průměru 5cm. Poprášíme je moukou a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut. Těsto dobře propečeme, aby mělo hladký povrch.

3

Těsto používáme při přípravě Indiánků a různého drobného pečiva.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept